Camera toezicht

Cameratoezicht is het houden van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van bewakingscamera's. De twee belangrijkste doelen van cameratoezicht op openbare plaatsen zijn:

het terugdringen van overlast en criminaliteit en het vergroten van veiligheidsgevoelens. Daarnaast worden opgenomen beelden gebruikt voor opsporing en vervolging van criminelen. Camera's worden ook in veel gebouwen en op niet-openbare plaatsen ingezet . Het doel is dan niet de handhaving van de openbare orde, maar bewaking en beveiliging.

Is het plaatsen van bewakingscamera's legaal?
Ondanks de huidige privacy wetgeving kan in veel gevallen toch van deze effectieve mogelijkheid van fraude onderzoek gebruik worden gemaakt. Zo kunt u cameratoezicht toepassen als u een sterk vermoede heeft van bedrijfsfraude en dit ook kunt aantonen. Daarnaast moet het plaatsen van camera's natuurlijk in verhouding staan tot het misdrijf zelf.

Coppieters Consultancy en Onderzoek is de raadsman die u zoekt in dit traject.
Bij Coppieters Consultancy & Onderzoek kunt u terecht voor maatwerk oplossingen omtrent het legaal toepassen van cameratoezicht. Ook kunt u bij ons terecht voor een uitstekende begeleiding en service tijdens de uitvoering van het traject.

 

Bel nu of vul het contact formulier in!
right-col-top

Terug bel verzoek


Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at coppietersrecherche dot eu.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

snel en flexibel inzetbaar 20 jaar recherche ervaring ministerie van justitie erkent gediplomeerd nieuwsgierig observatie deskundige
right-col-bottom