Screening personeel

De betrouwbaarheid van de medewerkers heeft een grote invloed op het succes van uw organisatie. Daarom is het vooraf screenen van uw personeel zo belangrijk volgens Coppieters Consultancy & Onderzoek. Bij de preventie van bedrijfscriminaliteit, zoals frauduleus ziekteverzuim en interne diefstal, draait het namelijk om het aannemen (en behouden) van de juiste en eerlijke medewerkers. Hiervoor heeft u gegronde achtergrondinformatie nodig.

Bij het screenen van uw personeel analyseren wij het verleden van uw kandidaten waardoor u over up-to-date achtergrondinformatie beschikt en per situatie gefundeerde beslissingen kunt nemen. Medewerkers die met geld omgaan en tegelijkertijd (grote) schulden hebben zullen bijvoorbeeld sneller in de verleiding komen voor diefstal dan anderen.

Voorkomen is beter dan bestrijden.
Voorkom problemen met nieuwe zakenpartners en nieuwe medewerkers door uw toekomstige relaties en personeel te laten screenen voorafgaand aan een overeenkomst.Daarnaast zal het regelmatig communiceren dat uw onderneming een actief integriteitbeleid voert alleen al vele (potentiÎle) criminelen ontmoedigen. Coppieters adviseert u graag welke preventiemogelijkheden u nog meer heeft.

Een goede selectieprocedure kost ongetwijfeld meer tijd en geld dan het snel aannemen van nieuwe krachten, maar afgezet tegen de mogelijke kosten van interne criminaliteit en extra kosten voor vervanging van onbetrouwbare medewerkers, is het actief screenen van uw personeel een keuze die zichzelf snel terugbetaalt. Start vandaag nog aan het bouwen van een veilige bedrijfsvoering!

 

Bel nu of vul het contact formulier in!
right-col-top

Terug bel verzoek


Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at coppietersrecherche dot eu.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

snel en flexibel inzetbaar 20 jaar recherche ervaring ministerie van justitie erkent gediplomeerd nieuwsgierig observatie deskundige
right-col-bottom