Woonfraude

 

Onderzoek naar woonfraude, in de vorm van onderverhuur, begint vaak met een observatie van de woning. Er wordt op deze manier vastgesteld wie de eigenlijke bewoners zijn. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door te observeren wie de woning verlaat op weg naar werk of school. Observatie van een persoon of een bepaalde locatie met behulpvan foto- en videoapparatuur is een uitstekende manier om iemands activiteiten vast te leggen en eventuele woonfraude vast te stellen.

De effectiviteit van een buurtonderzoek
In het onderzoek naar woonfraude in de vorm van onderverhuur is het houden van buurtonderzoek vaak een effectief middel om verklaringen van buren te krijgen over de situatie in het betreffende pand. Zo kan onder andere worden vastgesteld hoe lang de woning wordt onderverhuurd en waar mogelijk de eigenlijke huurder verblijft. In overleg wordt vaak besloten een confrontatie aan te gaan met de bewoner van het bewuste adres om ook van de onderhuurder een verklaring te krijgen.

Deze bevindingen worden verwerkt in een rapportage, welke voor u kan dienen bij een eventuele Rechtsgang.

 

Bel nu of vul het contact formulier in!
right-col-top

Terug bel verzoek


Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at coppietersrecherche dot eu.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

snel en flexibel inzetbaar 20 jaar recherche ervaring ministerie van justitie erkent gediplomeerd nieuwsgierig observatie deskundige
right-col-bottom