Ziekteverzuim onderzoek

Een werknemer heeft zich ziek gemeld of is al geruime tijd ziek, maar u als werkgever heeft hier twijfels over. Laat ons een ziekteverzuim onderzoek voor u starten.

Met het ziekteverzuim onderzoek krijgt u het bewijs in handen of er sprake is van frauduleus ziekteverzuim en wordt dit op een duidelijke wijze aan u gerapporteerd. Deze rapportage kan als bewijs dienen in een rechtszaak voor een ontslagprocedure of in een exit gesprek. Dit exit gesprek kan tevens door onze bedrijfsrecherche worden verzorgt waar voor u als opdrachtgever vaak een zeer bevredigend resultaat uit naar voren komt. Er kan door ons een ziekteverzuim onderzoek worden gedaan naar:

 

  • Bijklussen voor eigen rekening tijdens ziekteverzuim

  • Activiteiten die niet samengaan met de ziekmelding en het ziektebeeld

  • Overige regels van het verzuimbeleid die worden overtreden

 

Werkwijze Coppieters
Aan de hand van een intakegesprek kan door Coppieters Consultancy & Onderzoek een plan van aanpak in offertevorm worden opgesteld om de frauduleuze ziekmelding aan te tonen. In deze offerte wordt het onderzoeksdoel vastgesteld en gekoppeld aan een heldere kostenstructuur per onderzoeksdag.

Veelal bestaat het onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim uit het observeren van de betreffende medewerker, waarmee eventuele overtreding van het verzuimbeleid kan worden aangetoond. Van alle bevindingen wordt per tijdstip een heldere rapportage opgesteld die al meerdere malen van doorslaggevende waarde is geweest in een ontslagprocedure. Wanneer mogelijk wordt deze rapportage onderbouwd met video- en foto opnamen.

Naast het uitvoeren van een ziekteverzuim onderzoek kunnen wij ook vooraf uw personeel screenen, wat een goed alternatief is bij het voorkomen van dit soort bedrijfsfraude.

 

Bel nu of vul het contact formulier in!
right-col-top

Terug bel verzoek


Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at coppietersrecherche dot eu.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

snel en flexibel inzetbaar 20 jaar recherche ervaring ministerie van justitie erkent gediplomeerd nieuwsgierig observatie deskundige
right-col-bottom