Bedrijfsspionage

Diefstal van gevoelige informatie kan zeer schadelijk zijn voor organisaties en bedrijven.  Het openbaar maken van gevoelige informatie, kan levens verwoesten. De schade aan bedrijven kan net zo desastreus zijn. Kortom: informatie die in de verkeerde handen valt kan bedrijven failliet maken, mensen werkloos maken en aandeelhouders en families verwoesten.

Het is daarom zeer belangrijk dat u iedere vorm van bedrijfsspionage voorkomt. Als u het vermoedde heeft dat er sprake is van spionage binnen uw onderneming is het verstandig om een bedrijfsspionage onderzoek te starten.

Uitlekken van belangrijke informatie voorkomen?
Het is niet van belang of documenten via een computer gevonden worden of uit een afvalbak, de inhoud van de documenten is daarentegen wel van belang. Informatie kan elektronisch verkregen worden, maar ook verbaal, fysiek of visueel. Het kan gestolen worden uit een computer maar omkoping kan net zo effectief zijn. Bedrijfsspionage kent meerdere vormen.

Coppieters Consultancy & Onderzoek biedt u maatwerk oplossingen in het opsporen, bestrijden en voorkomen van bedrijfsspionage. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische vaardigheden kunt u met iedere kwestie bij ons terecht en komen we samen tot duurzame oplossingen! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

right-col-top

Terug bel verzoek


Bezig met het verwerken van het formulier

Dit kan enkele seconden duren moment a.u.b.


Formulier is niet verstuurd!

Er is een fout op getreden, probeer het opnieuw of mail ons via info at coppietersrecherche dot eu.

Het Formulier is al een keer verstuurd!

U kunt het formulier of ongeveer 30 minuten weer versturen.

Bedankt voor uw reactie.

We zullen deze zo spoedig mogelijk beoordelen en reageren waar nodig of gewenst.

snel en flexibel inzetbaar 20 jaar recherche ervaring ministerie van justitie erkent gediplomeerd nieuwsgierig observatie deskundige
right-col-bottom